BEYŞEHİR BELEDİYESİNİN ASFALT PLENTİ MESAİYE BAŞLADI

1496 Görüntülenme 16 Ağustos 2021 Paylaş

Beyşehir Belediyesi bünyesine kazandırılan 240 ton/saat kapasiteli Asfalt Plenti ilk mesaisine başladı.

Çalışmaları yerinde inceleyen Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, asfalt plentinin ilk ürününü aldığını belirterek, ilk asfalt serimini Esentepe Mahallesinden başlattıklarını vurguladı.
 
Konu ile ilgili açıklama yapan Başkanımız Bayındır, “240 ton/saat kapasiteli Asfalt Plentimizin ilk ürününü almış bulunuyoruz.
 
Enerya, Koski, Telekom ve Medaş tarafından alt yapı çalışmalarının bittiği ve bizlerinde zemin hazırlığını yaptığımız Esentepe Mahallemizde asfalt plentimizin ilk ürününün çalışmasını yapıyoruz. Esentepe Mahallemizin akabinde ise yine altyapı çalışmalarının bitmesini beklediğimiz ve hazır hale gelen, tüm merkez ve dış mahallelerimiz için sıcak asfalt çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek.
 
“BEYŞEHİR’DE ÖMÜRLÜK YOL ÇALIŞMALARINI ORTAYA KOYACAĞIZ”
 
Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, Beyşehir’e yapılacak yolların ideali neyse o olacağını söyleyerek, ömürlük yol çalışmalarını ortaya koyacaklarının altını çizdi.
 
Başkanımız Bayındır, “Şunu özellikle belirtmek istiyorum ki: Enerya, Koski, Medaş ve Telekom çalışmalarını bitirdiği yerlerde şimdilik geçici olarak yama çalışmaları yapıyoruz. Bu çalışmalar tamamen bitirildiğinde bizler ideal yol çalışmalarımızı yaparak, ömürlük yol çalışmalarımızı ortaya koyacağız. Bundan en ufak şüpheniz olmasın.
 
Belediye olarak beklentimiz, bu altyapı çalışmalarının biran önce bitirilmesidir. Bu kurumlarla sürekli diyalog halindeyiz. Takdir edersiniz ki altyapı çalışması bitmeyen mahalle/cadde/sokağa çalışma yapmamız ve kısa süre sonra bunun zarar görerek tekrar edilmesi tüyü bitmedik yetim hakkını savunan bizlerin (sizlerle birlikte) dünyasıyla uyuşmaz!
Bu konuda ki sabrınız ve anlayışınızdan ötürü ayrıca teşekkür ediyorum. Bende sabahın seherinden gece yarılarına kadar bu şehrin yarınlarını hazırlamak için tespitler yaparak çalışmalarımıza yön verme adına; sizlerin emrine amade, şehrimin hizmetkârı ve sorumluluklarını bilen bir Belediye Başkanı olarak tekraren söylüyorum ki: Benim şehrimin insanı her şeyin en güzelini hak eder ve her hizmetinde en iyisine layıktır! Bende bunun için varım ve planlamalarımız, çalışmalarımız, gayretlerimiz ise her daim bu yönde olacaktır.”

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi