GELENEKSEL FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

1736 Görüntülenme 24 Ağustos 2021 Paylaş

Beyşehir’de, AK Parti Beyşehir Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından 1’incisi organize edilen Geleneksel Gençler Arası Futbol Turnuvası final maçının ardından sona erdi.

Esentepe Mahallesi’nde sentetik çim sahada organize edilen turnuvada finale kalan Samet Otopark ve Leo Makina Futbol Takımları arasındaki müsabakada kupayı kaldıran takım 3-1’lik skorla Leo Makina oldu.
 
Futbol turnuvasına, Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Beyşehir Cumhuriyet Başsavcısı Tuba Ersöz, Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir, AK Parti İl Başkanı Hasan Angı, AK Parti İlçe Başkanı Recep Elkin, MHP İlçe Başkanı Nazım Parla, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Mızrak, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülşah Bahçeci ilçe kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 
Protokol üyeleri tarafından final maçı sonrasında dereceye giren takımlara kupa, madalya, ödül ve plaket takdim edildi.
 
BAŞKAN BAYINDIR: “BU BİRLİKTELİK İÇİN GENÇLERİMİZİ TEBRİK EDİYORUM”
 
Beyşehir’de, AK Parti Beyşehir Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen Geleneksel Gençler Arası Futbol Turnuvasının final karşılaşmasında konuşan Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, güzel bir birlikteliğin olduğunu vurgulayarak genç sporcuları örnek birliktelikleri için tebrik ettiğini söyledi.
 
Başkanımız, “ilçemizde düzenlenen bu turnuvadan dolayı AK Parti Gençlik Kolları’nı tebrik ediyorum. Hepimizin yıllardır özlediği bir turnuvaydı. Hayırlı olsun, devamını da diliyorum.” ifadelerini kullandı.
 
AKIŞ: “MUHABBET VE SAMİMİYETİN OLDUĞU GÜZEL BİR ORGANİZASYON”
 
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış, yaptığı konuşmada, kendisinin de AK Parti Gençlik Kolları’nda yetişmiş olduğunu hatırlatarak, “AK Parti Gençlik Kollarımızı bu güzel organizasyonu ile ilgili çok çok tebrik ediyorum. Gerçekten hep birlikte muhabbetle geçen güzel bir organizasyon yapmışlar. Yürekten tebrik ediyorum kendilerini ve bu güzel turnuvada mücadele eden, ter döken tüm takımlarımızı da kutluyorum. Özellikle final maçında çok iyi mücadele ortaya koyan birinci olan takımımızı tebrik ediyorum. Çok güzel bir maç izledik. Bugün sizlerle birlikte olmaktan çok mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum.”şeklinde sözlere yer verdi.
 
ALTAY: “KONYASPOR MAÇINDA BU KADAR SEYİRCİ YOKTU”
 
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay da, Beyşehir’deki final maçına ilk daveti aldığında ve sonrasında, “Hakikaten bu geç saatte ne yapacağız’ diyerek geldim ama dün Konyaspor maçında bu kadar seyirci yoktu. Beyşehir’de ne kadar büyük bir coşku olduğuna şahit olduk. Hepinize teşekkür ediyorum.”dedi.
 
Altay, Beyşehir İlçe Başkanı Elkin’i düzenledikleri bu güzel organizasyondan dolayı kutladığını dile getirirken, turnuvada mücadele eden tüm takımlara teşekkür etti. Altay, turnuvada ilk üçe giren takımları Konyaspor’un bir maçında locada ağırlamak istediklerini de vurgularken, “Tüm arkadaşları tebrik ediyorum.”ifadelerini kullandı.
 
AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı ise, yoğun programından dolayı final maçının ikinci devresini izleme imkanı bulabildiğini vurgulayarak, “Tüm takımlarımızı tebrik ediyorum. Burada bu ülkenin gençlerinin birlik ruhu içerisinde olduğunu bir kez daha gördüm.”diye konuştu.
 
Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir, centilmence geçen turnuvada mücadele eden tüm takımlara teşekkür ederken, ipi göğüsleyen ekip oyuncularını da kutladı.
 
ELKİN: “AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATI OLARAK GENÇLERİMİZE YÖNELİK PROGRAMLARIMIZ DEVAM EDECEK”
 
AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Recep Elkin de, 16-26 yaş grubundan oluşan 12 takımın bu yıl ilkini düzenledikleri futbol turnuvasında boy gösterdiğini vurgulayarak, “Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyor, kutluyorum. Centilmence geçen bir final müsabakası oldu. Birinci gelen takımımızı canı gönülden tebrik ediyorum. AK Parti İlçe Teşkilatı olarak bundan sonra da gençlerimize yönelik programlarımız devam edecek. Ben herkese ve emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. “şeklinde sözlere yer verdi.

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi