MERKEZ MAHALLE MUHTARLARINA ABONELİK ÇAĞRISI

901 Görüntülenme 25 Ağustos 2021 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, merkez mahalle muhtarları ile toplantıda bir araya gelerek, doğal gaz abonelikleri için çağrıda bulundu.

Beyşehir Belediyesi meclis salonunda yapılan toplantıda, ilçe merkezde başlatılan sıcak asfalt yol çalışmalarına ilişkin istişareler ele alınarak, biran önce merkez mahalle muhtarlarından yol yapım çalışmalarının ivme kazanması için doğalgaz hattının bittiği yerlerde mahalle sakinlerinin aboneliklerin alınması istendi. Öte yandan Başkanımız Bayındır, güncel konular hakkında merkez mahalle muhtarları ile istişarelerde bulunarak birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.
 
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkanımız Bayındır, ilçe merkezinde doğalgaz aboneliklerinin biran önce alınması gerektiğini söyleyerek şunları söyledi;
 
“Geçtiğimiz günlerde belediye bünyesine kazandırdığımız asfalt plentini faaliyete geçirdik. Esentepe mahallemizde alt yapı çalışmalarının bitmesi ile birlikte başladığımız sıcak asfalt çalışmalarında sona geldik. Dolayısıyla diğer mahallelerde de çalışmalarımızı hızla yürütmek için alt yapı çalışmalarının ve doğalgaz aboneliklerinin alınmasını istiyoruz. İnşallah bu yıl içerisinde ilçe merkez yollarının büyük bir bölümünü sıcak asfalt ile buluşturacağız.
 
 Yaptığımız yol çalışmalarını oldubittiye getirerek kimsenin hakkına girmek istemiyorum. Dolayısıyla siz değerli hemşehrilerimden bu çalışmalar devam ederken sabredip, anlayışla karşılamalarını istiyorum.” Dedi.

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi