BEYŞEHİR’DE 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLANDI

1265 Görüntülenme 30 Ağustos 2021 Paylaş

Beyşehir’de, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 99. yıldönümü düzenlenen törenle kutlandı.

Düzenlenen törene Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, İlçe Kaymakamı Yusuf Özdemir, Beyşehir Cumhuriyet Başsavcısı Tuba Ersöz, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, gaziler, jandarma ve polis teşkilatı mensupları katıldı.
 
Beyşehir Kaymakamlığı ve Beyşehir Belediye Başkanlığı çelenginin Atatürk Anıtı'na sunulması sonrasında bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu. Buradaki tören, günün anlam ve önemine ilişkin öğretmenler tarafından yapılan konuşmaların ardından Beyşehir ve çevresindeki şehitlerin kağıt rölyef sergisinin açılışı yapıldı.
 
Sergi açılışında konuşan İlçe Kaymakamı Yusuf Özdemir şu sözlere yer verdi; “Kaymakam
 
İlçemizde ki şehitlerimizi bize hatırlatan Kağıt Rölyef Eğitmeni Kamile Ünlü hocamıza teşekkür ediyorum. Türk milleti bu kadar zaman içerisinden şehitliği özümsemiştir. Ölen şehidin veya şehit olanın anne ve babasına ilk haber verildiğinde şehidimizin anne ve babası ilk kelimesi vatan sağ olsun kelimesidir. İşte bu kelime esasında şehitliğin Türk toplumunda ne kadar özümsendiğini ne kadar takdir gördüğünü ortaya koymaktadır. Bu duygu ve düşünce ile herkesin 30 Ağustos Zafer Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum” ifadelerini kullandı.
 
Tören, ilçe protokolünün şehitlik ziyareti ile sona erdi.

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi