BAŞKANIMIZ BAYINDIR ZABITA HAFTASINI KUTLADI

878 Görüntülenme 6 Eylül 2021 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, Zabıta Teşkilatı’nın 195’inci yılı dolayısıyla Zabıta personellerinin gününü kutladı.

Zabıta Teşkilatı’nın kuruluş yıl dönümü olan '1-7 Eylül Zabıta Haftası' kapsamında Başkanımız Bayındır, Zabıta Müdürlüğü'nün her geçen gün hizmet kalitesini arttıran ve personel yapısını sürekli dinamik tutan bir anlayışla çalıştığını söyledi.

Başkanımız Bayındır, “Gece gündüz demeden halkımızın sağlığı ve huzuru için özveriyle çalışan zabıta ekiplerimizin Zabıta Haftası'nı kutluyorum. Zabıta personeli olmak çok kolay bir görev değildir. Hemşehrilerimizin huzuru ve güveni için 7/24 sokaktasınız. Allah hayırlı görevler nasip etsin. Hep birlikte Beyşehir'imize hizmet etmeye devam edeceğiz. Fedakârca çalışmalarınızdan dolayı sizlerin Zabıta Haftası’nı kutluyor ve görevlerinizde başarılar diliyorum” dedi.