Başkanımız Bayındır Yol Yapım ve Genişletme Çalışmalarını Yerinde İnceledi

1341 Görüntülenme 30 Eylül 2021 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, Esentepe Mahallesinde devam eden sıcak asfalt çalışmalarını yanı sıra Doğanbey,Sadıkhacı ve Karaali Mahallelerindeki çalışmaların tümünü yerinde inceledi.

Beyşehir Belediyesi ekipleri tarafından şehir genelinde; yeni yol, yol genişletme ve bakım-onarım çalışmaları kesintisiz devam ediyor. Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, Esentepe Mahallesi’nde devam eden yol çalışmalarına ilişkin incelemelerde bulundu. Ardından, Doğanbey Mahallesi yayla yolu, Sadıkhacı Mahallesinin yol ve yol genişletme çalışması ve Karaali Mahallesindeki asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek gerekli talimatlarda bulundu.
 
İncelemelerinin ardından değerlendirmelerde bulunan Başkanımız Bayındır, “Şehrimize daha konforlu bir ulaşım olanağı sağlamak adına yol yapım, genişletme, bakım-onarım ve yenileme çalışmalarımız iç ve dış mahallelerimizde devam ediyor. Belediyemizin devam eden çalışmalarını en kısa sürede tamamlayarak hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız.” dedi.

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi