BAŞKANIMIZ BAYINDIR HUĞLU’DAKİ AR-GE MERKEZİ’NİN AÇILIŞINA KATILDI

918 Görüntülenme 12 Ekim 2021 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır Huğlu Savunma Sanayi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Ar-Ge Merkezi açılış törenine katıldı.

Beyşehir’e bağlı Huğlu Mahallesi’nde bulunan Huğlu Savunma Sanayi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne kurulan Ar-Ge Merkezi’nin açılışı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı törende gerçekleştirildi. Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde Merkezi Eğitimde 1000 Okul Projesi ve 50 Ar-Ge Merkezi’nin açılış töreninde Beyşehir’deki Huğlu Savunma Sanayi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi de yer aldı.
 
Beştepe’deki Törene, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Ankara Valisi Vasip Şahin katıldı. Erdoğan, beraberindekilerle kurdele keserek Ar-Ge merkezlerinin açılışını gerçekleştirdi.
 
Başkentteki canlı yayınlanan açılış programına Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, ilçe Kaymakamı Yusuf Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk, AK Parti İlçe Başkanı Recep Elkin ve beraberindekiler Huğlu Savunma Sanayi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde katılarak kurdele kesimini birlikte yapıp Ar-Ge Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi.

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi