BAŞKANIMIZ BAYINDIR’IN MEVLİD KANDİLİ MESAJI

824 Görüntülenme 17 Ekim 2021 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, Peygamberimizin dünyaya gelişini müjdeleyen Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkanımız Bayındır mesajında, “Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V)'in dünyaya teşriflerinin yıl dönümü olan Mevlid Kandili’ni bir kez daha idrak etmenin mutluluğunu yaşamaktayız.

Kandiller, sevgi, hoşgörü, birlik ve beraberliğin en güzel yaşandığı, manevi dünyamızın aydınlandığı en özel günlerden birisidir. Hazreti Peygamberimizin doğduğu bu özel gün de Yaradan’dan, af ve merhamet dilerken, insanlarımız arasında sevgi, birlik ve beraberlik bağlarının güçlenmesini temenni ediyorum. İslam Alemi başta olmak üzere, tüm dünya coğrafyasına ve yurttaşlarımıza Hayırlı Kandiller diliyorum” dedi.