BEYŞEHİR’DE CUMHURİYETİN 98. YAŞI COŞKUYLA KUTLANDI

942 Görüntülenme 29 Ekim 2021 Paylaş

Beyşehir’de, Cumhuriyet Bayramı’nın 98’inci yıl dönümü düzenlenen çeşitli etkinlik ve törenlerle kutlandı.

Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir, Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla makamında tebrikleri kabul etti. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları ise Beyşehir Belediyesi Kültür ve Yaşam Merkez’inde gerçekleştirildi.
Tören Kaymakam Yusuf Özdemir günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla başladı. Özdemir’in günün anlam ve önemine ilişkin konuşmayı yapmasının ardından şiirler okundu, halk oyunları gösterileri yapıldı. Daha sonra öğretmenler tarafından Cumhuriyet Bayramına özel müzik dinletisi gerçekleştirildi.
Törene, Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, İlçe Kaymakamı Yusuf Özdemir, Beyşehir Cumhuriyet Başsavcısı Tuba Ersöz, kurum amirleri, gaziler, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.