BAŞKANIMIZ BAYINDIR SANAYİ ESNAFIYLA BULUŞTU

934 Görüntülenme 29 Ekim 2021 Paylaş

Beyşehir’in her kesimine ulaşmaya devam eden Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, Sanayi esnafıyla ile bir araya geldi.

Cuma namazından hemen sonra esnafların talep ve önerilerini dinleyen Başkanımız Bayındır, Beyşehir Belediyesi birim müdürleri, teknik personel, meclis üyeleri ve sanayi esnafıyla birlikte sanayi sitesindeki alt yapı çalışmalarını yerinde inceledi.
Başkanımız Bayındır ziyarette, esnaflardan gelen sanayi girişindeki kavşak düzenlemesindeki yoğun şikayet ve talepleri dinleyerek, o bölgede iyileştirme çalışmalarının talimatlarını verdi.
Başkanımız Bayındır’ın sanayi kavşağı düzenlenmesi talimatlarından memnun olan esnaflar, “Sanayi sitemizin alt yapı çalışmalarını yerinde inceleyerek hepimizin kavşak talebine olumlu cevap verdiniz. Bizim için en önemli şeylerden birisi ulaşım ve yollar. Bu konuda duyarlı davrandığınız için çok teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştular.