TEMSİLCİLERİMİZ HAFTAYI GALİBİYETLE KAPATTI

963 Görüntülenme 13 Aralık 2021 Paylaş

Konya 1.Amatör Küme A Grubu'nda temsilcilerimiz Beyşehir Belediyespor'da Alibeyhüyüğü karşısında 3-0'lık, Üzümlüspor, Seydişehir Gücü’nü 2-0 ve Huğluspor, ise kendi sahasında konuk ettiği Bozkır G.Birliği'ni 3-1'lik skorla yenerek haftayı galibiyetle kapa

Mavi-beyazlılar, 90 dakika boyunca Alibeyhüyüğü karşısında sergilediği üstün mücadelenin ardından elde ettiği 3-0’lık galibiyetin ardından teknik heyet ve camiaya gelecek adına umut verdi. Bu yıl Konya 1.Amatör Küme A Grubu'nda mücadele veren Üzümlüspor ise Seydişehir Gücü ile Seydişehir'de karşı karşıya gelerek rakibini 2-0’lık skorla mağlup ederek liderliğini sürdürdü.
Öte yandan Beyşehir'in Konya 1.Amatör Küme Süper Grup'taki temsilcisi B Grubu'nda mücadele veren ilçe temsilcimiz Huğluspor, kendi sahasında konuk ettiği Bozkır G.Birliği'ni 3-1'lik skorla yenerek elde ettiği 3 puanla taraftarların umudu oldu.