ZABITA EKİPLERİNDEN FIRINLARA DENETİM

944 Görüntülenme 30 Aralık 2021 Paylaş

Beyşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekiplerince ilçe merkezinde faaliyet gösteren ekmek fırınlarında hijyen ve gramaj denetimi yaptı.

Belli aralıklarla kent merkezindeki fırınlarda denetimlerini sürdüren Zabıta Müdürlüğü ekipleri, işyerlerinde genel hijyen denetimi, üretimde kullanılan hammaddelerin uygunluğu ve ekmek gramajlarını kontrol etti. Denetimler kapsamında uygun görülmeyen ve kurallarına uymayan işletmelere cezai işlem uygulandı.
 
Halk sağlığını her zaman ön planda tutuklarını belirten Zabıta Müdürlüğü yaptığı yazılı açıklamada, “Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır’ın talimatları doğrultusunda ilçe genelinde faaliyet gösteren fırınlara yönelik denetimler gerçekleştirdik. Zabıta Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz ekmek ve simit gramajlarıyla birlikte hijyen denetimlerini yaptı. Yapılan denetimler sonucunda uygun görülmeyen ve kurallara uymayan işletmelere cezai işlem uygulandı. Denetimlerimizi sık sık yapmaya devam edeceğiz. Burada amacımız fırınların hijyen kurallarına uyması ve vatandaşlarımızın daha steril ortamda güvenilir bir şekilde ekmeklerini almasını sağlamaktır”

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi