BAŞKANIMIZ BAYINDIR FUTBOLDAKİ TEMSİLCİLERİMİZİ KUTLADI

954 Görüntülenme 3 Ocak 2022 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, deplasmanda galip gelen ilçe temsilcisi futbol takımlarımızı aldığı galibiyetlerinden dolayı kutladı.

Beyşehir ilçesinin amatör liglerde mücadele veren Beyşehir Belediyespor, Huğluspor ve Üzümlüspor futbol takımlarını haftasonu oynanan müsabakalarda galip gelmesi taraftarların yanısıra, Başkanımız Bayındır, teknik heyet ve yöneticileri memnun etti.
Beyşehir'i Süper Grup'ta temsil eden Huğluspor'la 1.Amatör Küme A Grubu'nda temsil eden Beyşehir Belediyespor ile Beyşehir Üzümlüspor haftayı deplasmanda elde ettikleri galibiyetlerle 3 puanla kapadı.
 
İlçemizi temsil eden futbol takımlarının elde ettiği farklı skorlu galibiyetlerden ötürü tebrik eden Başkanımız Bayındır, “Üç takımımız da haftayı 3 puanla kapatarak bizleri gururlandırmaya devam etmişlerdir. Takımlarımızın başarısında emeği olan değerli futbolcularımızı, kıymetli teknik ekip ve yöneticilerini kutluyorum.
Gayemiz, temennimiz; bu üç takımımızda el ele, omuz omuza çok daha iyi yerlere gelerek şehrimizi temsil etmeye devam etsinler. Bizler, iyi giden takımlarımızın başarılarıyla gurur duyacağız." ifadelerine yer verdi.

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi