BEYŞEHİR BELEDİYESİNDE AKILLI ŞEHİR PROJE TOPLANTISI YAPILDI

1073 Görüntülenme 7 Ocak 2022 Paylaş

Konya Büyükşehir Belediyesi ve beraberindeki heyet Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır’ı ziyaret ederek, akıllı şehir projesi hakkında toplantı yaptı.

Konya Akıllı Şehir Stratejisi ve Yol Haritası hazırlanması projesi kapsamında şehre hizmet eden kurumların üst yöneticilerine proje hakkında bilgi vermek, görüş öneri ve beklentilerini dinleyerek Konya’nın Akıllı Şehir yolculuğu ile ilgili istişarelerde bulunmak amacıyla toplantı yapıldı.

Düzenlenen toplantıya “Konya Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Daire Başkanı Harun Yiğit, Sabancı Üniversitesi Ankara Proje Ofisi Yöneticisi Alper Gerçek, ASELSAN Proje Yöneticisi Ecem Gizem Hüner, Konya Büyükşehir Belediyesi Akıllı Şehir Yönetimi Şube Müdürü Yavuz Kayıkcı, katıldı.