BEYŞEHİR BELEDİYESİ İSTANBUL’DAKİ FUARDA YERİNİ ALDI

1350 Görüntülenme 7 Ocak 2022 Paylaş

KONSİAD tarafından geleneksel olarak düzenlenen ‘Konyalılar Buluşması’ Yenikapı etkinlik alanında Beyşehir Belediyesi, yerini aldı.

6 Ocak’ta başlayan fuara tüm Konya sevdalıları davet edildi. Mehter takımı, eşliğinde Yenikapı etkinlik alanında Konya günleri kapsamında Mevlana şehri Konya, Eyüp Sultan Meydanında vatandaşlarla buluştu.
 
Fuara destek veren Konya Büyükşehir Belediyesi ve Konya’nın büyük ilçelerindeki yerel yönetimler de yörelerinin tanıtımı için yerini aldı. Beyşehir Belediyesi de bu kapsamda ilçeyi her yönüyle fuarda ziyaretçilerine tanıtıyor. Ayrıca Beyşehir Belediyesi’nin açtığı stantta yörenin meşhur lezzeti olan tarihi tarhanası vatandaşlara ikram ediliyor.
 
‘Konyalılar Buluşmasına’  katılan Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, bölgenin tüm özellikleri ve güzelliklerini buraya taşımaya gayret gösterdiklerini belirtti.
 
Başkanımız Bayındır, “Bizler geleneğimizi ve göreneğimizi ürünümüzü bölgenin özelliklerini buraya taşımaya gayret ettik. Konya’mızın bütün ilçeleri merkeziyle beraber her yönüyle güzeldir. Konya devletine ve bayrağına bağlıdır. İmanı, inancı yerindedir. Konya Türkiye için iyi bir örnektir. Elbette ülkemin bütün illeri bizim için değerlidir. Bu vatan bizimdir. Ancak hepimiz böyle etkinlikleri çoğaltabilirsek dünden kopmayız. Yarına emin adımlarla gideriz. Dünyanın her yerinden güzel şehirler var. İçinde farklı, farklı kriterler barındırırlar ama bu güzel şehirlerin toplamının olduğu yer Beyşehir’dir. Beyşehirlilerin belediye başkanı olmak bir gururdur. Onların desteğini görmekte bir sevinçtir” ifadelerini kullandı.

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi