BAŞKANIMIZ BAYINDIR’DAN ANLAMLI ZİYARET

972 Görüntülenme 11 Ocak 2022 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır ilçede eğitim gören özel öğrencilerin okullarını ziyaret etti.

Beyşehir Kamil Akkanat Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencilerini ve hocalarını ziyaret eden Başkanımız Bayındır, okul idareci ve öğretmenleri tarafından karşılandı. Öğrencilerin eğitim aldığı resim atölyesini gezen Başkanımız Bayındır’a öğrenciler tarafından çizimi yapılan resimler taktim edildi.

Özel öğrencilerin, öğretmenlerinin fedakârlığı ve sevgisi ile hemen her işin üstesinden geldiğinin altını çizen Başkanımız Bayındır, “Burada yapılan birbirinden güzel işler bizleri onurlandırdı. Tabi bunda öğretmenlerimizin fedakârlığını da takdir ediyorum. Öğrencilerimiz aldıkları eğitimle hem gelişimlerine devam ediyor hem de istihdam edilecek bir seviyeye ulaşıyorlar. Allah bu yavrularımız sizlere ödül olarak vermiş” ifadelerini kullandı.