ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ 2021 YILINI YOĞUN GEÇİRDİ

921 Görüntülenme 13 Ocak 2022 Paylaş

Beyşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri 2021 yılında yoğun mesai harcayarak bir yılı geride bıraktı.

Yıl boyunca Zabıta Müdürlüğü Ruhsat Servisi birimine müracaat eden 432 işletmeye İş Yeri Açma ve Çalışma Ruhsatı düzenlendi. Ayrıca 2021 yılında yoğun mesai yapan ekipler, dilencilerle mücadelede 14 kişiye idare para cezası uygulandı. 16 kişiye bağlama kütüğü ruhsatnamesi devir işlemi uygulandı.258 adet bağlama ruhsatname vizesi ve 2011 yılında gemi sevk belgesi sınavında başarılı olan 110 kişinin de ehliyeti yenilendi.

Koronavirüs salgını münasebeti ile zabıta ekipleri ayrıca yıl içerisinde pazar yeri giriş ve çıkışlarında HES kontrolü gerçekleştirirken, görüntü kirliliğine sebep olan tabela, afiş, pano ve pankartlar, kaldırım işgalleri gibi rutin çalışmalar gerçekleştirdi. Belediye kanunu, ilgili kanun ve yönetmelikler çerçevesinde kişi ve işletmelere yaptırım ve işlem uyguladı.