BEYŞEHİR BELEDİYESİ AĞAÇLANDIRMA ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

926 Görüntülenme 14 Ocak 2022 Paylaş

Beyşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçe merkezde ağaçlandırma çalışmalarına devam ediyor.

İlçe genelinde ağaçlandırma çalışmalarına hız veren ekipler, Cezaevi Caddesine 72, Esentepe Mahallesi Ali Akkanat Caddesine 30 adet Mavi Selvi ağacını toprakla buluşturdu. Ayrıca ekipler buradaki mevcut top akasya ağaçlarını ise Antalya yolu ve Çarşamba Kanal kenarında bulunan bölgelere taşıyarak eksik alanları tamamladı.
Ağaçlandırma çalışmaları hakkında yazılı açıklamada bulunan Park ve Bahçeler Müdürlüğü, “Şehrimizin tüm noktalarında çalışmalarımız devam ediyor. Ağaçlandırma faaliyetlerimiz kapsamında eksiği bulunan yerlerin eksiklikleri tamamlanıyor. Antalya yolu, Çarşamba Kanal kenarı, Esentepe Mahallesi Ali Akkanat Caddesi ve Cezaevi Caddesinde Mavi Selvi ve Top Akasya ağaçlarını toprakla buluşturduk. Amacımız şehrimizin her yerini yeşile boyayıp sezona hazırlamak. Ayrıca tüm parklarda da bu ve buna benzer faaliyetlerimiz devam ediyor. Beyşehir genelinde hedefimiz 600’e yakın Mavi Selvi, Ihlamur, Erguvan ve Çınar ağacı gibi çeşitleri sezona kadar toprakla buluşturmak” ifadeleri kullanıldı.