GELECEĞİN ŞEFLERİNDEN BAŞKANIMIZ BAYINDIR’A ZİYARET

983 Görüntülenme 21 Ocak 2022 Paylaş

Beyşehir Ali Akkanat Meslek Yüksekokulu öğrencileri Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır’ı makamında ziyaret etti.

Antalya Anfaş Expo Fuar Merkezinde düzenlenen 4. Gelenekten Geleceğe Mutfak Yarışmalarına katılarak dereceye giren, Selçuk Üniversitesi Beyşehir Ali Akkanat Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı ve Beyşehir Aşçılık ve Gastronomi Topluluğu (BAGAT) öğrencilerinden Gizem Tereci, Nebi Şahin ve Abdullah Toklu Başkanımız Bayındır’ı ziyaret etti.
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkanımız Bayındır, öğrencileri başarılarından dolayı kutlayarak, kazandıkları bronz madalyanın altın madalyaya işaret olduğunu vurguladı.
Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Ali Antepli adına ziyarette bulunan Müdür Yardımcısı Şükrü Güven, Aşçılık Programı Bölüm Başkanı ve Müdür Yardımcısı İbrahim Akdağ ve yarışmaya katılan Aşçılık Programı öğrencileri bu süreçte desteklerini esirgemeyen Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır ve Hayırsever İşadamı Ali Akkanat’a teşekkür etti.
 
Ziyaret sonrasında öğrenci ve öğretim görevlilerine ilçenin tarihinin yazdığı “Beyşehir” isimli kitabı hediye ederek, günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi