BEYŞEHİR BELEDİYESİ YOLDA MAHSUR KALAN VATANDAŞLARIN İMDADINA YETİŞİYOR

1081 Görüntülenme 24 Ocak 2022 Paylaş

Beyşehir’de başlayan yoğun kar yağışıyla birlikte yollarda çalışmalarını aralıksız sürdüren Belediye ekipleri öte yandan yollarda mahsur kalan vatandaşların da imdadına yetişiyor.

Yurt genelinde etkili olan kar yağışının ardından Beyşehir’de harekete geçen belediye ekipleri vatandaşların günlük hayatlarında etkilenmemesi için gece gündüz çalışıyor. Ekipler kar yağışının ilk gününden bu yana merkez ve dış mahallelerde ara vermeden çalışmalarına devam ediyor.

Ayrıca kar mesaisinde olan ekipler yollarda mahsur kalan vatandaşlarında imdadına yetişerek kara saplanan araçlarını iş makineleri ile kurtarıyor. Belediyenin çalışmalarından ve bu yardımlardan memnun olan vatandaşlar belediye ekiplerine tam not verdi.