BEYŞEHİRLİ MİLLİ SPORCULAR COŞKUYLA KARŞILANDI

1024 Görüntülenme 28 Ocak 2022 Paylaş

Beyşehir Belediyesi tarafından organize edilen programda, milli sporcular memleketlerinde coşkuyla karşılandı.

Anıt alanında, Türkiye Kick boks Turnuvası'nda 60 kg Yıldız bayanlar kategorisinde Türkiye ikincisi olarak Gümüş madalya kazanan Şerife Şura Soydan, Gaziantep’te sona eren TİESF Şampiyonası’na katılan 68 kiloda Nazım Burak Çetin ve Bayanlar da 67 kiloda Fatma Serra Aygül için karşılama töreni düzenlendi. Sporcular memleketlerinde coşkuyla karşılandı.
 
Programa, Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, Siyasi parti temsilcileri, Belediye Meclis Üyeleri, milli sporcular ve yakınları ile vatandaşlar katıldı.
 
Düzenlenen programda konuşan Başkanımız Bayındır, işte Beyşehir birliği budur diyerek, birlik ve beraberliğe dikkat çekti
 
Başkanımız Bayındır, “Kick boks’ ta,  Taekwondoda iyi yerlere gelenleri teşvik anlamında hem bir araya gelelim hem onları kutlayalım hem ailelerini tebrik edelim istedik. Yavrularımıza çam sakızı çoban armağanı değerli başkanlarımızla beraber 3 çocuğumuza hediyelerini takdim edeceğiz. Yine bizim Dünya şampiyonluğu görmüş, Avrupa şampiyonluğu görmüş Zeliha Ağrıs kızımız, kamp nedeni ile milli takımda bir diğer çocuğumuz Yunus Sarı evladımız ve Fatma Keleş kızımız Konya’da onlar bu programa katılamadı. Tabi bu sporcularımızın gelmesi halinde de onlar için bir ödül planlıyoruz.
Yanımızda bulunan yavrularımız Fatma Serra Aygül, Burak Nazım Çetin, Şerife Şura Soydan bu yavrularımızı bugün burada karşıladık. Zeliha Ağrıs, Fatma Keleş ve Yunus Sarı önce hocalarını tebrik ediyorum. Emektir, zahmettir tıpkı bir ağaç fidanı gibi uzun yıllar gerekir. Hocalıkta eğitmenlikte zahmetlidir ama meyvesi güzeldir. Şehrimizin yavrularını dereceye girmesinde büyük emekleri olan sporcularımızın ailelerini ve hocalarımızı en canı gönülden kutluyorum.” ifadelerini kullandı.

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi