BAŞKANIMIZ BAYINDIR’DAN BEYŞEHİRLİ VETERANLARA TEBRİK

1244 Görüntülenme 1 Şubat 2022 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, Antalya’da sona eren Masterler ve Veteranlar Türkiye Badminton Şampiyonasında dereceye giren Beyşehirli veteranlar için tebrik mesajı yayımladı.

Başkanımız Bayındır mesajında, “Antalya’da düzenlenen Masterler ve Veteranlar Türkiye Badminton Şampiyonası’nda Beyşehir Devlet Hastanesi Diyaliz Bölümü’nde görev yapan Dr. Servet Güngör kardeşimiz katıldığı şampiyonada, 40+ çift erkekler kategorisinde Türkiye birincisi olmuştur.
Aynı şampiyonada Beyşehirli beden eğitimi öğretmeni Yakup Ayvaz kardeşimiz ise tek erkeklerde Türkiye ikincisi, çift erkekler kategorisinde de Türkiye üçüncülüğü derecesini elde etmiştir.
Her iki sporcumuzu şehrimizin adını duyurarak bizlere bu gururu yaşattıkları için teşekkür ediyorum. Beyşehir’imizi sporun her alanında temsil eden sporcularımız var tüm kardeşlerimizi gönülden tebrik ederek başarılarının devamını diliyorum.” İfadelerini kullandı.