EKİPLER ZOR ŞARTLARDA TEMİZLİK ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

906 Görüntülenme 2 Şubat 2022 Paylaş

Beyşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler mevsimsel olumsuzluklara karşı temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

İlçede etkili olan kar yağışının ardın Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İlçe merkez ve dış mahallelerde çöp konteynerleri ve soba küllerini temizleyen ekipler yer yer 50 santimetrelik kar yoğunluğunun olmasına rağmen çalışmalarını hız kesmeden devam ettiriyor.

Çevre temizliğine önem verdiklerini belirten Temizlik İşleri Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, "Kar yağışına rağmen belirlediğimiz program dâhilin de ekiplerimiz tüm mahallelerimizde temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Beyşehir’imizin çehresini güzelleştiriyor, hemşehrilerimizin yaşam alanlarını temiz ve bakımlı olması için özen gösteriyoruz" dedi.