BAŞKANIMIZ BAYINDIR’DAN REGAİP KANDİLİ MESAJI

913 Görüntülenme 3 Şubat 2022 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır üç ayların habercisi olsan Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkanımız Bayındır mesajında “Ahlak ve erdemin, doğruluk ve dürüstlüğün, paylaşma ve dayanışmanın, hak ve hukuka riayetin, barış ve kardeşlik içinde bir arada yaşamanın, yetime, öksüze ve kimsesize kol kanat germenin, söz ve davranışlarımıza bu çerçevede yön verme kararlılığı içinde olmalıyız. Geçen yıl bu mübarek geceyi ve üç ayları idrak edip bu yıla erişemeyen, Hakk’ın rahmetine kavuşan sevdiklerimize ve bu vatan için toprağa düşen şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Üç ayların başladığını müjdeleyen bu mübarek gece; Allah’ın bağışlamasının, lütuf ve kereminin indiği rağbet gecesidir. Bu gece dolayısıyla bütün hemşehrilerimin, Türk-İslam Aleminin Regaip kandilini kutlar ve üç ayların tüm insanlığa hayırlara vesile olmasını Allah’tan dilerim” dedi.