ŞUBAT AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

964 Görüntülenme 8 Şubat 2022 Paylaş

Beyşehir Belediye Meclisi’nin Şubat ayı toplantısı Belediye Başkanımız Adil Bayındır’ın başkanlığında yapıldı.

 
Belediye Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya AK Parti, MHP, İYİ Parti ve CHP meclis üyelerinin yanı sıra Belediye birim amirleri katıldı.

Şubat ayı meclis toplantısında gündem maddeleri görüşüldü. Toplantıda Belediye Başkanımız Adil Bayındır, 2022 yılı içerisinde gerçekleştirilecek olan altyapı ve üstyapı çalışmalarının bitmesinin ardından sıcak asfalt yatırımlarına ilişkin meclis üyelerine bilgi verdi. 2022 yılı içerisinde belediye olarak ulaşım konforunu arttırmak amacıyla sıcak asfalt çalışmalarını alınan yeni makine ve ekipmanlar ile ana arterlere öncelik verileceğini açıkladı.

BAŞKANIMIZ BAYINDIR YENİ ARAÇ FİLOSUNU TANITTI

Şubat ayı meclis toplantısında Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, Belediyenin kendi öz kaynakları ile aldığı yeni iş makinelerinin tanıtımını yaptı.

Göreve geldiği günden itibaren tasarruf tedbirleri doğrultusunda planlama yapan Başkanımız Bayındır, “Geldiğimiz gün Beyşehir Belediyesi'nin iş makinesi filosu yok denecek kadar azdı. Eski kamyonlar, eski kepçeler ve hurda vaziyette araçlar vardı. Ama biz olumsuz bakmadık, şikâyet etmedik. Önceliğimiz hurda araçları geri kazandırdık. Arkasından hem belediyenin geçmişten kalan borcunu ödedik, hemde şehrimize hizmet etmek için yeni makine ve ekipmanlar aldık. Devlet Malzeme Ofisi'nden KDV’siz peşin alımlar yaparak, belediyemizin bütçesini ön planda tutup tasarruf ettik. Şu anda üçüncü parti olarak 2 adet greyder, 1 adet loder, 1 adet kazıcı yükleyici, 1 adet çelik bandajlı asfalt silindiri, 1 adet tam otomatik asfalt finişeri kendi öz kaynaklarımız ile şehrimize kazandırdık. Ödemesi yapılan 4 adet kar küreme aparatlı kırkayak kamyonu ve (Vabıl) lastik tekerli asfalt silindirinin de önümüzdeki Mart ayının ilk haftaları planlamamız dahilinde elimize ulaşacak. Ayrıca Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından belediyemize hibe edilen 1 adet kanal açıcı vidanjör bu ay içinde gelecek. Bunlarla övünüyorum, çünkü bu makine ve ekipmanlar Beyşehir’imizin yani sizlerin.
İş makinesi sayımızı genişletmek zorundayız. Bir belediye makine parkı olmadan hizmet veremez. Bu makine sayısını daha da büyüterek şehrimize daha hızlı ve kaliteli hizmet vereceğiz" dedi.

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi