SEVGİLİLER GÜNÜNDE DÜNYA EVİNE GİRDİLER

912 Görüntülenme 14 Şubat 2022 Paylaş

Beyşehir’de 14 Şubat Sevgililer Günü münasebeti ile Tunahan Kar ve İrem Uyanık çifti mutluluğa evet dediler.

Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Beyşehir ilçesinde de evlenmek isteyen çiftler 14 Şubat Sevgililer Gününde nikah salonlarını doldurdu. Özel bir günde evlenmek isteyen Tunahan Kar ve İrem Uyanık çifti, ise Beyşehir Belediyesine 14 Şubat Sevgililer Günü’nde nikah masasına oturarak mutluluğa evet dedi.

Beyşehir Belediyesi Evlendirme Memurluğundan yapılan yazılı açıklamada, “Hayatlarında unutulmaz bir iz bırakmak isteyen çiftimiz 14 Şubat Sevgililer Günü’nde mutluluğa 'evet' dedi. Vatandaşlarımız bu ve bunun gibi özel günlerde nikah kıyılmasına özen gösteriyor. Vatandaşlarımız bu şekilde hayatlarında önemli olan bu günleri unutulmaz kılıyorlar. Ben yeni evlenen tüm çiftlerimize ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi.

Kar ve Uyanık çifti, “14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle nikahımızı bu özel günde kıymak istedik. Çok mutluyum. Başkanımıza da bu hizmetten dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu özel günümüzde yanımızda olan tüm aile dostlarımıza da teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.