BAŞKANIMIZ BAYINDIR, “ŞEHRİMİZE VE KONYA’MIZA HAYIRLI OLSUN”

877 Görüntülenme 17 Şubat 2022 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, Sağlık Bakanlığı tarafından Konya İl Sağlık Müdürlüğü’ne 8’i acil yardım ambulansı olmak üzere toplamda 10 yeni hizmet aracı takviyesinden dolayı hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Tam donanımlı ambulansların Beyşehir başta olmak üzere Ereğli, Seydişehir, Cihanbeyli, Ilgın ve Emirgazi ilçeleri ile şehir merkezinde hizmet vereceği bilgisini aldıklarını kaydeden Başkanımız Bayındır, devlet ve devlet yöneticilerimizden Allah razı olsun dileklerinde bulunarak şunları kaydetti;


“Konya 112 acil sağlık hizmetleri bünyesinde hizmet sunan ambulans sayısı yeni gelen araç filosu ile toplamda 130’a yükselerek Konya’mıza ve şehrimize daha hızlı ve yerinde hizmet edecektir. Sağlık Bakanlığımız sağlık hizmetleri konusuna birçok ülkeden daha ileride olduğunu gözler önüne sermiştir. Özellikle tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınındaki başarılarımız ve hizmetlerimiz tüm dünya ülkelerine örnek olmuştur. Konya’mıza sağlık konusundaki hizmet ve katkılarından dolayı başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Konya Valisi Vahdettin Özkan, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ercan Uslu, İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç ve sağlık çalışanlarına teşekkür ediyorum.”

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi