BAŞKANIMIZ BAYINDIR KELEŞ’İ ÖDÜLLENDİRDİ

840 Görüntülenme 17 Şubat 2022 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, 9.Uluslararası Türkiye Açık Tekvando Şampiyonası’nda Türkiye’ye altın madalya kazandıran Beyşehirli Fatma Keleş’i makamında kabul ederek ödüllendirdi.

Şampiyon Sporcuyu makamında ağırlayan Başkanımız Adil Bayındır, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Keleş’i başarısından dolayı tebrik etti.

Başkanımız mesajında, “Türkiye Tekvando Federasyonu’nun ev sahipliğinde Antalya’da düzenlenen 9.Uluslararası Türkiye Açık Tekvando Şampiyonası’nda Türk Milli Takımı’na altın madalya kazandıran Şehrimizin gururu Fatma Keleş kızımıza ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Kızımızı yetiştiren ailesine ve antrenörlerine de teşekkür ederek, ilçemizi temsil eden Beyşehirli tüm milli sporculara başarı ve sağlık diliyorum.” dedi.