CUMHURİYET ANAOKULU YÖNETİMİNDEN BAŞKANIMIZ BAYINDIR’A ZİYARET

993 Görüntülenme 18 Şubat 2022 Paylaş

Beyşehir Cumhuriyet Anaokulu Müdiresi Fatma Bozdoğan, Müdür yardımcısı Nurten Özel ve Eko okul proje koordinatörü okul öncesi öğretmeni Rukiye Burçak Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Beyşehir Gölü ve su tasarrufu hakkında istişarelerde bulunuldu. Beyşehir Gölü’nü koruma ve su tasarrufu konularının ele alınmasından memnun olan Başkanımız Bayındır, belediye olarak üzerimize düşen her konuda destek vermekten onur duyacaklarını belirtti.
TÜRÇEV Koordinatörlüğünde 6 yıldır yürütülen Eko Okul Projemiz kapsamında son 2 yıldır Su konusunda çalışmalar yaptıklarını aktaran Okul Müdürü Fatma Bozdoğan ise, “Su tasarrufu ve Beyşehir Gölünün korunması amacıyla öğrencilerimiz ile çalışmalar hazırladık. Başkanımızın da bizlere olan ilgi ve alakası bizleri mutlu etti. Kendisine kurumumuz adına teşekkür ediyorum” dedi.