ANİDEN BASTIRAN KAR YAĞIŞINA ANİDEN MÜDAHALE

919 Görüntülenme 20 Şubat 2022 Paylaş

Beyşehir’de, akşam saatlerinden itibaren bastıran kar yağışı ile birlikte Beyşehir Belediyesi ekipleri aniden müdahaleye başladı.

Belediye ekipleri sorumluluk alanındaki yolları ulaşıma açık tutabilmek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Tüm hatları ile sahada kar mesaisine devam eden ekipler, ilçe merkez ve dış mahallelere dağılarak devam eden kar yağışına rağmen hummalı bir çalışma sağlıyor.

BAŞKANIMIZ BAYINDIR, “KAR YAĞIŞININ KEYFİNİ ARAÇLARIMIZ İLE DEĞİL, YÜRÜYEREK ÇIKARALIM”

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır da yürütülen saha çalışmalarına eşlik ederek, ilçe merkezdeki araç yoğunluğunu azaltmak için sürücülere uyarılarda bulundu.

Başkanımız Bayındır, “Kıymetli hemşehrilerim şehrimizde etkili olan kar bereketinin sevincini hep birlikte yaşıyoruz. Çünkü geçtiğimiz yıllarda kuraklık sebebi ile yeraltı su kaynaklarımız ve Beyşehir Gölümüzün su seviyesinde ciddi anlamda azalma oldu. Çok şükür ki, bu kış doya doya kar bereketini yaşıyoruz. Bizler ekiplerimiz ile birlikte sizleri zor durumda bırakmamak adına 7/24 aralıksız kar kürüme ve yol açma çalışmalarımıza devam ediyoruz. Şu anda tüm hatlarımız ile ilçe merkezimiz ve dış mahallelerimizin ana arterlerinde hummalı bir çalışma sürdürüyoruz. Biliyorsunuz ki, bir yandan yol açıyoruz, bir yandan kar yağışı devam ediyor. Bu konuyla ilgili tüm hemşehrilerimden anlayış bekliyorum. Önceliğimizi ana arterleri ulaşıma açık tutabilmek adına planlama yaparak, ağırlığı bu alanlara veriyoruz. Bu anlamda tüm yollar açılana kadar bizlere durmak yok. Sizler kar yağışının keyfini çıkarırken bizde bu mutluluğu sizlere hizmet ederek yaşıyoruz. 

Burada özellikle şunu belirtmek istiyorum; çarşı merkezinde kar yağışının keyfini araçlarımız ile değil, yürüyerek çıkaralım. Hem olası maddi kazaların önüne geçmiş oluruz hemde yollarda çalışan iş makinalarına engel olmamış oluruz. Bu sebeple sizlerden istirhamım; bu keyfi gezintilere ara vererek çalışmalarımızda ekiplerimize yardımcı olmanız. Rahmet ve bereketini; şehrimizden, bölgemizden ve ülkemizden esirgemeyen Yüce Mevlâ'ya sonsuz şükürler olsun." ifadelerini kullandı.

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi