İLÇE TEMSİLCİLERİMİZE BAŞKANIMIZ BAYINDIR’DAN TEBRİK

902 Görüntülenme 22 Şubat 2022 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, Konya Amatör Küme Süper Grup B Grubunda yer alan temsilcimiz Huğluspor ve Konya 1. Amatör Küme A Grubunda yer alan temsilcimiz Beyşehir Üzümlüspor ve Beyşehir Belediyespor’u başarılarından dolayı tebrik etti.

Başkanımız Bayındır, “Konya Amatör Küme Süper Grup B Grubunda yer alan temsilcimiz Huğluspor, Seydişehir Belediyespor'u 4-0, Konya 1. Amatör Küme A Grubunda yer alan temsilcimiz Beyşehir Üzümlüspor, Hüyük Belediye Gençlikspor'u 5-1 yine aynı grupta yer alan diğer temsilcimiz Beyşehir Belediyespor ise Seydişehir Gücü'nü 2-0 yenerek, üç takımımızda haftayı 3 puanla kapatarak bizleri gururlandırmaya devam etmişlerdir.
Takımlarımızın başarısında emeği olan, bizleri gururlandıran; değerli futbolcularımızı, kıymetli teknik ekip ve yöneticilerini kutluyorum. El ele, omuz omuza nice galibiyet ve başarılara” ifadelerini kullandı.