Başkanımız Bayındır’dan Miraç Kandili Mesajı

925 Görüntülenme 27 Şubat 2022 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır “Miraç Kandili” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulduğu bir dönemden geçildiğini ifade eden Başkanımız Bayındır mesajında,
 
“Miraç, bütün beşeri duygu ve hislerden arınarak temiz bir kulluğa yükseliştir. Bizim kültürümüz ve inancımız için önemli olan Miraç Kandili, toplumsal dayanışma, akrabalık ve kardeşlik hukukunu pekiştirmemiz için bir vesiledir.
 
İslam aleminin özellikle böyle günlerde birlik ve beraberliğe, barış, huzur ve hidayete vesile olması en büyük temennimizdir. Ülkemizde ve dünyada yaşanan üzücü olayların, acı ve gözyaşının yerini bu kutlu gün vesilesi ile barış ve huzurun almasını temenni ederim.
 
Bu duygu ve düşünceyle gönül kapılarımızı herkese açarak, sevgi, saygı ve hoşgörü ortamının kurulmasına, birlik beraberlik ve kardeşliğimizin güçlenmesine, insanî ve ahlaki erdemliliğin yaygınlaşmasına gayret göstermeliyiz.
 
Bütün hemşehrilerimin mübarek Miraç Kandili’ni tebrik eder; şehrimize, ülkemize, dünyamıza barış, huzur ve mutluluk getirmesini dilerim" ifadelerini kullandı.

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi