TEMSİLCİLERİMZİN KARŞILAŞMASINDA DOSTLUK KAZANDI

1121 Görüntülenme 28 Şubat 2022 Paylaş

Konya 1.Amatör Küme A Grubu'nda şampiyonluk mücadelesi veren ilçemizin iki temsilcisinden lider Beyşehir Üzümlüspor ve Beyşehir Belediyespor arasında oynanan, karşılaşmada 1-1’lik skorla dostluk kazandı.

Beyşehir 75'inci Yıl Cumhuriyet Stadyumu'nda alkışlar altında sahaya çıkan her iki takım oyuncuları sahaya geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Konyaspor’un genç futbolcusu Ahmet Çalık’ın fotoğrafının yer aldığı, “Ahmet Yılmaz Çalık’ı saygı ve rahmetle anıyoruz. Konyaspor’umuza başsağlığı diliyoruz” pankart ile çıktı.

Düzenlenen Konya 1.Amatör Küme A Grubu'nda şampiyonluk maçında teknik heyet ve yöneticiler müsabaka başlamadan önce hatıra fotoğrafı çektirerek tribünlere dostluk ve centilmenlik mesajları verdi.

Dostluğun kazandığı karşılaşmada, ilk golü 55. Dakikada Berkay Tülek ile bulan Üzümlüspor’a karşılık 89. Dakikada Beyşehir Belediyespor oyuncusu Oğuzhan Tülek’ten geldi. Çekişmeli geçen müsabakada her iki takım da birer gol atarak 1-1’lik skorla sahadan ayrıldı.