BAŞKANIMIZ BAYINDIR, “BİR GÜN DEĞİL HER GÜN KUTLU OLSUN”

845 Görüntülenme 8 Mart 2022 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Kadınlar gününün bir gün değil, her gün kutlu olduğunu ifade eden Başkanımız Bayındır mesajında, “Fedakârlıkları, emekleri, sevgileri ve mücadeleleriyle insanlığımızın umudu olan kadınlarımızın değerini bir gün değil her gün özel olduğunu hissettirmeliyiz. Hayatın her aşamasında aldığı görevlerle vatanına ve milletine önemli hizmetlerde bulunmuş Türk kadını, kahramanlığı ve vatanseverliğiyle de adını tarihe yazdırmıştır.

Demokratik, ileri bir toplum ve güçlü bir ekonomi hedeflerimize kadın-erkek bütün vatandaşlarımızın birlikte çalışması ve üretmesi sayesinde ulaşabileceğiz. Kadının statüsünün daha fazla güçlendirilmesi, iş hayatından siyasete her alanda daha fazla varlık gösterebilmesi büyük önem taşımaktadır. Kadınlarımızın toplumsal ve siyasal haklarını kullanmaları, iktidara geldiğimiz günden bu yana en çok önem verdiğimiz konulardandır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm kadınların, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun.”