BAŞKANIMIZ BAYINDIR, “ÜRETEREK DEVLETİMİZİN YÜKÜNÜ AZALTACAĞIZ!”

973 Görüntülenme 8 Mart 2022 Paylaş

Beyşehir Belediyesinin Mart ayı olağan meclis toplantısı yapıldı.

Belediye meclis toplantı salonunda gerçekleşen Mart ayı olağan meclis toplantısında açılış konuşması yapan Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, “üreterek devletimizin yükünü azaltacaklarını” söyledi.

Başkanımız Bayındır, “Asfaltını kendi yapan, parkesini kendi üreten, beş bölgeye makine ekipmanını tamamlayan bir belediyeyiz. Bu üç yılın içinde, hep beraber, ben değil, hep birlikte yaptığımız başarıdır. 2023 yılında mıcırını üreten bir belediye olacağız. Yeşildağ Mahallesi Cemeller bölgesinde bulunan dere yatağında bir elek tesisi vardı. Onu derleyip toparlayıp eksiklerini tamamlayıp orada kum eleme ve yıkama tesisi kuracağız.

Bu tesisten alt yapı ve üst yapı çalışmalarında yararlanacağız. Üstte kalan büyük kayaları bir çene koyarak orada kıracağız. Alt temel dediğimiz temel yol yapımı çalışmaların da temele kullanacağız. Bu sayede piyasaya bağlılıktan kurtulacağız. Kendi malzemesini üreten bir Belediye olmasını istiyorum. Özetlemek gerekirse, Kendi kendine yeten, devlete yük olmayan, devletten büyük hedefler için taleplerde bulunan bir anlayıştan bahsediyorum.”

“YAĞIŞLAR BEYŞEHİR GÖLÜ’NE YARADI”

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, kış mevsiminin yağış olarak bereketli geçtiğini vurgulayarak, kar yağışlarının Beyşehir Gölü’ne yaradığını söyledi.
Başkanımız Bayındır yaptığı konuşmada, “Şükürler olsun bu sene yağışımız güzel oldu. Gölümüzün su seviyesi yükseliyor. Geçen hafta yapılan ölçümde Beyşehir Gölünün su kodu 1122.27 yani minimum kod dediğimiz 1122.40’a 13 cm kalıyor. Derelerimiz çağlayarak geliyor. Ümit ediyorum ki, inşallah bu sene Türkiye genelinde, hele hele Konya genelinde Çumra, Bozkır, Seydişehir ve Karatay ilçelerinde yağış çok güzel oldu. Geçen yıllar yeraltı su seviyelerinde ciddi anlamda düşüşler vardı, yağışların ardından yeniden yer altı su seviyeleri yükseldi. İnşallah bu sene benim güzel gölüm dinlenecek ve kıyıları dolarak eski halini alacak” dedi”

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi