BAŞKANIMIZ BAYINDIR KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

941 Görüntülenme 8 Mart 2022 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır “8 Mart Kadınlar Günü” dolayısı ile kadınlara çiçek takdiminde bulunarak günlerini kutladı.

Başkanımız Bayındır, belediyede çalışan kadınlar ile bir araya gelerek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı. Ardından belediye hizmet binası ve diğer kurumlarda çalışan kadınlara çiçek takdim etti.

Kadınlar için sadece bu gün değil her gününün aynı olması gerektiğini vurgulayan Başkanımız Bayındır, “Çiçeklerimizi asıl sahiplerine hediye ettik. Onların bu mutluluğuna ortak olduk. Kadınlarımızın her zaman hayatımızda yeri büyüktür. Onlar huzurlu ve sağlıklı bir toplumun mimarlarıdır.

Başta şehitlerimizin ve gazilerimizin anneleri ve eşleri olmak üzere tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun.” ifadelerine yer verdi.