BEYŞEHİR’DE YAĞ VE STOK DENETİMİ

988 Görüntülenme 9 Mart 2022 Paylaş

Beyşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, son günlerde gündem olan yağ fiyatları ve stokçuluğu hakkında yerel ve zincir marketlerde denetim yaptı.

Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçe merkezde bulunan başta zincir ve yerel marketler olmak üzere temel gıda satışı yapan işletmelerde yağ raflarını kontrol etti. Marketlerin depolarında da denetim yapan Zabıta ekipleri, gıda ve temel tüketim ürünlerine yönelik haksız fiyat artışı denetiminin yanı sıra, stokçuluk, raf ile kasa arasında fiyat kontrolü gerçekleştirerek uyarılarda bulundu.

Ekipler tarafından marketlerde tespit edilen olumsuzluklar tutanak hazırlanarak Ticaret İl Müdürlüğüne bildirildi.

Beyşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, fahiş fiyat ve stokçuluğa karşı denetimlerini aralıksız olarak devam edeceğinin altını çizerek, Vatandaşlardan bu konu hakkında belediyenin Whatsapp ihbar hattına bildirmeleri gerektiğini belirtti.