BEYŞEHİR’DE YAĞ DENETİMLERİ SIKILAŞTIRILDI

909 Görüntülenme 11 Mart 2022 Paylaş

Beyşehir’de zabıta, polis ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri merkezde bulunan marketlerde ayçiçeği yağı stokçuluğu ve fahiş fiyat denetimlerini sıklaştırdı.

Beyşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, İlçe Emniyet, ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerinden oluşan kurumlar tarafından yağ ve gıda üzerine stokçuluğun önüne geçmek amacıyla, merkezde bulunan market ve depolarda denetim gerçekleştirmeye devam ediyor.
Denetimlerde son günlerde gündem olan “Fahiş fiyat ve stokçuluk” konusunda usulsüzlük yapılıp yapılmadığını kontrol eden ekipler, depolarında yağ ve temel gıda maddelerini stokladıkları ve yağ ürünlerinde fahiş fiyat uyguladıkları tespit edilen marketler hakkında cezai işlem uyguladı.

Öte yandan KDV indiriminin ardından fiyatlarda oluşan indirimleri de ele alan ekipler, ürünlerin reyon ve kasa fiyatlarını karşılaştırdı.