ESNAF VE SANATKÂRLAR ODASINDAN BAŞKANIMIZ BAYINDIR’A ZİYARET

934 Görüntülenme 14 Mart 2022 Paylaş

Beyşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odası yeni Yönetim Kurulu, Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır’ı makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Geçtiğimiz günlerde Esnaf ve Sanatkârlar Odası Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Muhlis Bülbül, ve oda yönetim kurulu üyeleri, Başkanımız Bayındır’ı ziyaret ederek, ilçede faaliyet gösteren esnafın istek, dilek ve beklentilerini iletmek ve yeni yönetim kurulunu tanıtmak amacıyla bu ziyareti gerçekleştirdiklerini söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkanımız Bayındır ise, Belediye olarak her zaman esnafımızın yanında yer alıyoruz. Dolayısıyla elimizden gelen destek ve çalışmaları yürütüyoruz. Şehrimize seçilen genç kardeşim Muhlis Bülbül ve yeni yönetim kuruluna başarılar dileyerek, yeni görevlerinin hayırlı olmasını yüce Allahtan niyaz ediyorum” dedi