BEYŞEHİR, KONYALI YAZARLARA TANITILDI

861 Görüntülenme 16 Mart 2022 Paylaş

Konya’nın kültürünü çeşitli etkinliklerle tanıtan Selçukya Kültür Sanat Derneği’nin “İlçe İlçe Konya” programına Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır konuk oldu.

Konya İl Halk Kütüphanesi konferans salonunda Selçukya Kültür ve Sanat Derneği tarafından her hafta düzenlenen “ilçe ilçe Konya” günlerinde Beyşehir ilçesi tanıtıldı. Programda Başkanımız Bayındır, Hz. Mevlana’nın eserlerinden olan “Bilemezsin” adlı şiiri okumasının ardından, ilçeye yapılan yatırım ve hizmetleri anlattı.
Programa katılan yazarlar kendi yazdıkları kitaplarını Başkanımız Bayındır’a hediye ederek hatıra fotoğrafı çektirdi. Başkanımız Bayındır da Dernek Başkanı, Av. Fatma Şeref Polat, dernek üyeleri ve katılımcılara ilçeyi tanıtan “Beyşehir” isimli kitabını ve ilçenin yöresel lezzetlerinden biri olan “Beyşehir tarhanasını” hediye etti.