BAŞKANIMIZ BAYINDIR’IN 18 MART MESAJI

949 Görüntülenme 18 Mart 2022 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkanımız Bayındır mesajında, “Çanakkale Deniz Zaferi adeta zorun başarıldığı, vatanı, bayrağı, milleti, dini ve devleti için canını feda eden aziz şehitlerimizin destanıdır. Çanakkale Zaferi dünya tarihini etkileyen bir dönüm noktasıdır.
Çanakkale destanını anlamlı kılan bir başka hususta, bir milletin aynı ülkü etrafında birlik ve beraberlik içerisinde toplanmasıdır. Bu kenetlenme sayesinde Türk milletini yok etmek isteyen düşmanlar bozguna uğratılmış ve yeni zaferlere ilham kaynağı olmuştur. Her bir köşesinde ayrı bir kahramanlık hikâyesi bulunan ve Çanakkale zaferi düşmanların bile takdirini kazanmıştır. Kahraman ecdadımız ile ne kadar çok gurur duysak azdır.
Bu duygu ve düşüncelerle; Çanakkale Zaferi’nin 107. yıl dönümünü kutluyor, bize bu cennet vatanı emanet eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün kahraman şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyorum.”

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi