BAŞKANIMIZ BAYINDIR, “GÜCÜMÜZ YETTİĞİNCE İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YANINDA OLACAĞIZ”

861 Görüntülenme 5 Nisan 2022 Paylaş

Beyşehir Belediyesi Nisan ayı olağan meclis toplantısının 1.oturumu gerçekleşti.

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır’ın başkanlığında Meclis Salonunda yapılan toplantıda, gündemdeki konuların görüşülmesinin ardından dilek ve temennilerin konuşulması ile sona erdi.
Toplantı açılış konuşmasına tüm Müslüman aleminin Ramazan ayını kutlayarak başlayan Başkanımız Bayındır, bu ayın bereket ve bolluk ayı getirmesi temennisinde bulundu.
Başkanımız, “Dinimiz gereği Ramazan ayında, ihtiyaç sahipleri ile yardımlaşma ve dayanışma içinde olmakla mükellefiz. Bunu belediyemiz olmak üzere hepimiz yapıyoruz. 12 ayın yanı sıra bu mübarek ayda yardımlaşmayı gelenek haline getirdik. Gücümüz yettiğince ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya gayret edeceğiz. Sağ elin verdiğini sol el görmesin diyerek yaşayacağız. Hep beraber gösterişten uzak anlamlı adımlar atacağız. Sağ olsun Beyşehir’imizin yardımsever vatandaşları yurtiçi ve yurtdışından bizlere ulaşarak bu yardım zincirinin bir parçası oluyorlar.
Rahmetli Başbuğ Alparslan Türkeş’in ölüm yıldönümü Beyşehir için Türk İslam âlemi için çok manası olan liderlerimizden biriydi. Beyşehir deyince onun Türkmen soylarından boylarından Beyşehir’e bir Anadolu kurultayı yakışır diyen biri hala kulaklarımda duruyor. Başbuğumuzu hepinizin huzurunda rahmetle minnetle şükranla anıyorum” ifadelerini kullandı.

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi