BAŞKANIMIZ BAYINDIR, ÖNCE BEYŞEHİR DİYEREK HİZMET EDENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

1285 Görüntülenme 5 Nisan 2022 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, göreve başladığından bu yana geçen 3 yıl için ilçeye hizmet eden ve Beyşehir için birlikte hareket eden herkese teşekkür etti.

Göreve başlanan 3 yıllık süreçte değerlendirmelerde bulunan Başkanımız Bayındır, “Pandemi dönemi sebebiyle Ülkemizde tüm belediyelerde ve bizim belediyemizde de tasarruf tedbirlerinin uygulanarak geçen 2 yıllık sürenin akabinde, Beyşehir Birliği adına Belediye Meclis Üyesi arkadaşlarımızla şehrimizin menfaatlerini her daim ön planda tutularak ve ortak uzlaşı çerçevesinde hareket ederek, şehrimiz için güzel kararlar almaya devam ettiğimizi düşünüyorum. Bu konuda, siyasi kimliklerini bir kenara bırakarak Beyşehir’imizle ilgili tüm konularda ‘Önce Beyşehir’ diyerek karar almaya devam eden Belediye Meclis Üyesi arkadaşlarımın her birisine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
 
Yine çalışmalarımızda mesai mefhumu gözetmeksizin gece-gündüz demeden özveriyle çalışan birim amirlerimize ve tüm belediye çalışanlarımıza teşekkür ediyorum.
 
Çalışmalarımızda ve Projelerimizde Desteklerini Gördüğümüz; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum’a, Cumhurbaşkanı Başdanışmanımız Sayın Mustafa Akış’a, Konya Milletvekillerimiz Sayın Gülay Samancı, Sayın Tahir Akyürek ve Sayın Fahrettin Yokuş’a, Konya Valimiz Sayın Vahdettin Özkan’a, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürü Sayın İsmail Üzmez’e, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Uğur İbrahim Altay’a, İlçe Kaymakamımız Sayın Yusuf Özdemir ve Onun Nezdinde Şehrimizde Görevli Tüm Kurum Amirlerine, Beyşehir’de Teşkilatı Bulunan Tüm Siyasi Partilerin İlçe Başkanlarına, Devletimizin Tüm Kademelerinin Yetkililerine, şehrim adına teşekkür ediyorum.
 
Ayrıca Şehrimizdeki Doğalgaz çalışmaları ve Millet Bahçesi projeleri başta olmak üzere, şehrimize katma değer sağlayacak Gembos Yolumuzun çalışmalarına ödenek sağlanması ve bitirilip hizmete açılması konusunda talimatlarıyla desteklerini gördüğümüz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a şehrim adına teşekkür ediyor, şükran ve minnetlerimi sunuyorum.
 
Biz Beyşehirliler olarak çalışmalarımızda desteklerini gördüğümüz her kim olursa olsun makam mevki fark etmeksizin teşekkür etmeyi kendimizce bir borç biliriz. Çünkü biz nankör değiliz!” ifadelerini kullandı.
 
“ŞEFFAF BELEDİYECİLİKTE 3’ÜNCÜ YILIMIZIN MUHASEBESİNİ PAYLAŞIYORUZ”
 
Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, “Şeffaf Belediyecilik” anlayışıyla her yıl düzenli olarak kamuoyu ile paylaştığı muhasebe kayıtlarını 3’üncü yılında tablosunu yayınladı.
 
Başkanımız Bayındır yaptığı açıklamada, “Göreve başladıktan sonra Belediyemizin muhasebe kayıtlarını inceleyerek gerek beyanatlarımız ve sosyal medya, gerekse şehrimizin farklı noktalarında billboardlardan belediyemizin borcunu  ‘‘ Teslim Aldığımız Borçlar ’’ şeklinde sizlerle paylaşmış ve bunu geleneksel hale getirerek her yıl bu şekilde halkımızı haberdar edeceğimizin sözünü vermiştim. Bu sözümüze istinaden önceki yıllarda olduğu gibi yine aynı şeffaflık içerisinde bu yılda belediyemiz ve kendi sosyal medya hesaplarımız üzerinden bu beyanatımız ve şehrimizin farklı noktalarında billboardlardan "3 Yıllık Muhasebe Verilerimiz" olarak sizlerle paylaşıyoruz.
 
Bu konuda; her daim üzerinde durduğum ‘Şeffaf Belediyecilik’ anlayışımızla ve bizlerinde tüm şeffaflığımızla, tüyü bitmedik yetimin hakkını savunarak,  Beyşehir halkından saklamadan ve attığımız her adımın hesabını vererek hareket ettiğimizi tekraren bildiriyorum.
 
3 yıllık görev süremizin sonunda belediye borçlarımız tabloda görüldüğü şekildedir.
Son Olarak; Ömrümü adadığım Beyşehir'ime 'Vazgeçmeyenler, Başaranlardır!' düsturuyla hareket ederek çalışmaya devam ettiğimi ifade ederken,
 
Benim dünyamda; sevgi, saygı, hürmet ve hatırın sonsuz olduğunu yakinen tanıyanlarınız çok iyi bilir. Göreve gelmeden ne söylemiş ve söz vermiş isem halen onların arkasında olduğumu, makam odamın kapısının her daim açık olduğunu biliyorsunuz. Verdiğim sözlerin ise planlamalar dahilin de yapılmaya devam ettiğini her daim ifade ediyorum. Benim söylemek istediğim ise; Sabahın seherinden gece yarılarına genciyle genç, yaşlısıyla yaşlı olarak muhabbetimizi koparmadan şehrimize hizmet etmeye devam edeceğim. Şöyle ki; projelere, hedeflere, ideallere bir şekilde çalışılarak varılır. Makamlar ve mevkiler ise geçicidir ancak aslı olan ise gönüller arasındaki muhabbettir. Bunu en iyi bilenlerdenim ve Yunus Emre’nin söylediği üzere: Ben gelmedim kavga için, benim işim sevgi için. Ben kavga için değil bu şehre GÖNÜLLER YAPMAYA geldim diyerek hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyorum.”

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi