TÜRK POLİS TEŞKİLATININ 177’İNCİ YAŞI KUTLANDI

1231 Görüntülenme 11 Nisan 2022 Paylaş

Beyşehir’de Türk Polis Teşkilatı'nın 177'inci kuruluş yıldönümü dolayısıyla tören düzenlendi.

10 Nisan Polis Günü dolayısıyla Atatürk Anıtı'nda düzenlenen törende, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Türken'in İlçe Emniyet Müdürlüğü çelengini Atatürk Anıtı’na bırakmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

Törenin sona ermesinin ardından Emniyet Teşkilatı mensupları ve ilçe protokolü Beyşehir Şehitliği'ni ziyaret etti. Burada Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından şehitler için dualar okundu.

Programlara, Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, Beyşehir Cumhuriyet Başsavcısı Tuba Ersöz, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Türken, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Muhsin Başkaya, kurum müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının başkan ve temsilcileri, gaziler, muhtarlar, Polis Teşkilatı mensupları katıldı.