BAŞKANIMIZ BAYINDIR’DAN BEYŞEHİRLİ GÜREŞÇİLERE TEBRİK

858 Görüntülenme 15 Nisan 2022 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, 11-15 Nisan Tarihleri Arasında Türkiye Güreş Federasyonun düzenlediği U-13 Türkiye şampiyonasında dereceye giren Beyşehirli sporcuları tebrik etti.

Sporun her dalında Beyşehir’in adını duyuran gençleri tebrik eden Başkanımız Bayındır, mesajında;

“Beyşehir Güreş Takımının 11-15 Nisan tarihleri arasında Türkiye Güreş Federasyonun düzenlediği U-13 Türkiye Şampiyonasındaki başarısını kutluyorum. Beyşehir adına 68 kiloda mindere çıkan Halil Adatepe Türkiye üçüncüsü olarak milli takıma girmeye hak kazanmış ayrıca bizleri ve şehrimizi gururlandırmıştır. Öte yandan 57 kiloda Güreşen Osman Demirkapı evladımız ise 4 turun üçünü teknik üstünlük ile kazanmıştır. Şehrimizin ismini duyuran ve 48 kiloda Güreşen sporcularımız Muhammed Akbıyık ve Mehmet Batu Ceylan evlatlarımız da Türkiye Şampiyonasında mücadele etmişlerdir. Müsabakalarda sporcularımızı yetiştiren başta aileleri ve hocalarına teşekkür ederek, dereceye giren tüm sporcularımızı tebrik ediyorum.