BEYŞEHİR BELEDİYESİ BAŞKANLIK KOLTUĞUNA KREŞ ÖĞRENCİLERİ OTURDU

945 Görüntülenme 22 Nisan 2022 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, makam koltuğunu 23 Nisan münasebeti ile kreş öğrencilerine devretti.

Her yıl geleneksel olarak kısa bir süreliğine kamu kurumlarında koltuğa oturan minikler bu yıl yeniden görev başına geçti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Bilim Çocukları Montessori kreş öğrencileri, öğretmenleriyle birlikte Beyşehir Belediyesi'ni ziyaret etti.

Öğrencileri makamında kabul eden Belediye Başkanımız Adil Bayındır, bayramlarını kutladığı öğrencilere oturduğu koltuğunu devretti.

Anaokulu öğrencileri temsili olarak devraldığı makam koltuğunda hatıra fotoğrafı çektirdi. Başkanımız Bayındır, ziyaretleri dolayısıyla öğrencilere çeşitli hediyeler takdim etti.