BEYŞEHİR BELEDİYESİ DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI ÖNCESİ ALTYAPI HİZMETLERİNE HIZ VERDİ

1004 Görüntülenme 25 Nisan 2022 Paylaş

Beyşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Müftü mahallesinde doğalgaz çalışmaları öncesinde, cadde ve bağlantı yollarında yağmur drenaj hatlarının bakım, onarım ve alt yapı çalışmalarını sürdürüyor.

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır ise bu yılki hedeflerinin Müftü, Bahçelievler ve Avşar (Toki kalan kısım) Mahallelerinde doğalgazın kullanılır durumda olmasını sağlamak olduğunu vurgulayarak, “Bu yıl Müftü, Bahçelievler ve Avşar Mahalleleri(Toki kalan kısım), bitecek. İçerişehir Mahallemizin ise Kültür Varlıkları Koruma Bölge Kurulunca proje ve kazı izinleri alındıktan sonra tahmin ediyorum  2023'ün ortalarına doğru Beyşehir'de doğalgaz konforuna kavuşmayan merkez mahallemiz kalmayacak" dedi.