BAŞKANIMIZ BAYINDIR, “BENİ BU BİRLİK VE BERABERLİK TABLOSUYLA DİRİLTTİNİZ”

918 Görüntülenme 26 Nisan 2022 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, Beyşehir Devlet Hastanesi sağlık çalışanları ile iftar programında bir araya geldi.

 
Yakamanastır Tabiat Parkı’nda verilen iftar programı Beyşehir protokolü ve Sağlık çalışanlarını bir araya getirdi. Beyşehir Devlet Hastanesi sağlık çalışanları ile bir süre sohbet eden Başkanımız Bayındır, sağlık çalışanlarının gösterdikleri üstün gayret ve özverili çalışmalardan dolayı teşekkür etti.
 
Her zaman Sağlık çalışanlarının yanlarında olacaklarını belirten Başkanımız Bayındır, "Bizler emeklerimizi daim kılmak için daima çalışanlardanız. Emeklerimizi daim kılan, birlikten kuvvet doğar diyenlerdeniz. Şuan burada olanlar bu cümlenin tam anlamını yapmaktalar.
Ak Parti İlçe Başkanımız Recep Elkin, Milliyetçi Hareket Partisi Başkanımız Nazım Parla, Cumhuriyet Halk Partisi Başkanımız Rıdvan Şenyurt, İyi Parti İlçe Başkanımız Sezer Telli, Ticaret Odası Başkanı Mustafa Akbıyık, diğer oda ve dernek başkanlarımız, Meclis üyelerimiz ve muhtarlarımız sizler ile alakalı önemli kararların alınmasında mühim isimlerdir. Zira pandemi nedeniyle hepimizin malumu iki kere koronaya yakalanmış birisi olarak şunu söyleyebilirim; “Beni bu birlik ve beraberlik tablosuyla dirilttiniz” Zira bu yoğun pandemi döneminde sizlerin değerini daha iyi hissediyoruz. Allah hepinizden razı olsun. Aileniz ile birlikte sağlıklı ve huzurlu yaşayın diyorum.” İfadelerini kullandı.

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi