BAŞKANIMIZ BAYINDIR’IN KADİR GECESİ MESAJI

768 Görüntülenme 27 Nisan 2022 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, Kur’an-ı Kerim’in indirildiği Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkanımız Bayındır mesajında, “Rahmet ve bağışlanma ayı olan Ramazanın son günlerine yaklaşırken bin aydan daha hayırlı olduğu müjdelenen Kadir Gecesi'ne erişmenin huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Tuttuğumuz oruçların yaptığımız ibadet ve yardımların manevi iklimden geçerek idrak ettiğimiz Ramazan ayı, Kadir Gecesi ile zirveye ulaşmakta ve bayram sevinci ile taçlandırmaktadır.

Bin aydan daha hayırlı olan bu gecenin, ülkemiz başta olmak üzere tüm dünyaya sevgi ve barışa vesile olmasını niyaz ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle Kadir Gecesi’nin başta değerli hemşerilerimiz olmak üzere, tüm insanlığa hayırlar getirmesini yürekten temenni eder, bu gecede yapılan dualarının kabul olmasını yüce Allahtan niyaz ederim.”