ZABITANIN FIRIN DENETİMLERİ DEVAM EDİYOR

768 Görüntülenme 27 Nisan 2022 Paylaş

Beyşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçe genelinde faaliyet gösteren ekmek fırınlarında ki kontrol ve denetimlerini aralıksız olarak sürdürüyor.

Ramazan Ayı’nda vatandaşların sağlıklı ve hijyenik ortamlarda üretilen ürünleri tüketmelerini sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdüren Zabıta Müdürlüğü ekipleri fırınlarda İş yeri Açma ve Çalıştırma Ruhsat kontrolleri, ekmek ve pidelerin etiket ve gramaj kontrolleri, un depolama ve ekmek imalat yerleriyle çalışan personelin hijyen uygunluğu gibi kontrolleri gerçekleştiriyor. Tespiti yapılan bazı fırınlara gramajdan dolayı Zabıta Yönetmeliği ve Kabahatler Kanunu’nun ilgili maddeleri gereğince cezai işlem uygulandı.
 
Ramazan ayı boyunca denetimlerini aralıksız sürdüren Zabıta Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Vatandaşlarımızın sağlıklı, hijyenik bir ortamda gönül rahatlığıyla alışveriş yapmaları için her an görevimizin başındayız. Halkımızın sağlığı ve güvenliğinin yanı sıra halkın ekonomisinin de takipçisiyiz" dedi.

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi